Kanser riskini artıran 5 yanlış
Yanlış 5: Çok fazla ‘düşük-yağlı’ gıda tüketiyorsunuz
‘Yağı azaltılmış’ veya ‘yağsız’ olarak etiketlenmiş kurabiye ve kek gibi ambalajlı ürünler kilo vermek isteyen insanları kandırıyor. Bu ürünlere, çıkartılan yağın verdiği lezzeti verebilmek adına işlenmiş karbonhidrat ve basit şeker yüklemesi yapılıyor. Bu da insülinin fırlamasına ve kilo alımına neden oluyor. Obezite ve insülin direnci kanser riskini artırıyor. Ne zaman yağsız bir diyet ürünü alsanız, omega 3 gibi kanser riskini düşüren sağlıklı yağları da kaçırmış oluyorsunuz.
Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ