Kanser riskini artıran 5 yanlış
Yanlış 4: Her gün farklı zamanlarda yemek yiyorsunuz
Öğünlerinizi her gün farklı zamanlarda yediğinizde vücudunuz stres moduna girer. Kortizol yani stres hormonu salınımına neden olur. Yüksek orandaki kortizol, insülinin fırlamasına yol açar. Bu da enflamasyona sebep olarak birçok kanser riskini artırabilir.
Doğrusu: Düzenli bir yeme planı oluşturun ve ona bağlı kalın. Yanınıza da sağlıklı atıştırmalıklar taşımayı alışkanlık haline getirin. Elma, çiğ kuruyemiş gibi küçük, sağlıklı ara öğünlerle açlık krizlerinin ve insülin fırlamalarının önüne geçebilirsiniz.
Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
DİĞER GALERİLER
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ