Orucu ne ile açmalı? İşte diyetisyen ve din adamlarının cevapları!
Peynir,ekmek ve çay ile oruç açılabilir Oruç en iyi su ile açılır. Mide asit salgısını engellememesi açısından 15.5 saat açlığın üzerine içeceğiniz su iyi gelir. Midenin yumuşatılması ve açlıktan sonra asit salgısını engellemek için iftarda yoğurtlu yayla çorbası, şehriye çorbası, domates çorbası veya mercimek çorbası içilmelidir. Peynir, ekmekle beraber bir tatlı kaşığı bal yenilebilir. Bal, mideyi koruyucu özelliğe sahiptir ve mide ağrısını ortadan kaldırır. Peynir- ekmekle ve çayla da oruç açılabilir. Bir-iki tane hurma yenilebilir.
Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
DİĞER GALERİLER
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ