19.09.2024 - Hastane Tv - Sağlık Rehberiniz
Hospital Tv – Hastane Tv

Erken müdahale desteği (erken destek) Nedir?

Erken müdahale desteği (erken destek) Nedir?
• Erken Müdahale Desteği Biyolojik veya çevresel risk faktörleri açısından dezavantajlı küçük çocukların ve bebeklerin fiziksel, bilişsel ve duygusal sınırlılıklarını önlemek ya da en aza indirmek için verilen hizmetlerdir.

• Yani, Çocuk Nörolojisi veya Gelişimsel Pediatri alanında uzman bir hekim tarafından gelişimsel açıdan riskli olduğu tespit edilmiş bebekler ile yeti yitimi tanısı konulan, akranı olan diğer çocuklar ile aynı hızda büyümeyen, öğrenmeyen ya da öğrenme ve büyüme açısından gelişimsel gecikme riski taşıyan 36 aylıktan (3 yaştan) küçük bebeklerin ve çocukların güçlü yönlerine destek verecek, zayıf yönlerini geliştirecek ve gelişimsel potansiyellerine ulaşmalarına destek sağlayacak biçimde tasarlanır.

• Özel gereksinimi tespit edilmiş bebeklerin ve çocukların gelişimsel potansiyellerine ulaşmalarına yardımcı olmak için onları ve ailelerini desteklemeyi amaçlayan bir hizmetler yelpazesidir.

Ribem Riskli Bebek Danışma Merkezi
Adres: Göksu Evleri Sitesi Oya Çiçeği Sok No:35 Beykoz / İstanbul
Telefon: 0216 668 04 05 (Pbx) 0530 695 04 04
Email: [email protected]

Kanalımıza Abone olun ve Yeni Eklenen Hiçbir Sağlık Videosunu kaçırmayın ! Yasal olarak kurulan Hastane Tv kanalı sizlerle! Sağlıkla İlgili Bilmek İstediğiniz Her Şey Sağlık Rehberiniz Hastane Tv’de

Bizi diğer sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Home


https://www.instagram.com/hospitaltv/
https://www.facebook.com/Hastane-Tv-504061909750054

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ