19.09.2024 - Hastane Tv - Sağlık Rehberiniz
Hospital Tv – Hastane Tv

İstanbul Medikal

ADRES
Eğitim Mah. Şirin Yuva Sokak No:3 Kat:1 D:1 Kadıköy – İstanbul
FİRMA HAKKINDA
FOTO GALERİ
VİDEO
KONUM
YORUMLAR

İstanbul Medikal Ltd. Şti , 2004 yılında kurulmuş olup, kardeş firmamız İstanbul Elektronik ise 1996 yılında kurulan ve geçen zaman içerisinde hizmet ve ürün çeşidini geliştirerek medikal cihaz piyasasında tanınan firmalar arasında yerini almıştır. Firmamız oluşturduğu güvenin ve bu güvenin simgesi haline gelmiş olan isminin sürekliliğini sağlamayı ilke edinmiştir.

Şirketimiz , ISO 9001:2000 Kalite yönetim sistemi ve profesyonel CRM (Customer Relationship Management) sistemi gibi mükemmeliyetçi yaklaşımlarla yasal sorumluluklarımızdan ödün vermeden ulusal ve uluslararası platformlarda sürekli gelişmeyi ve büyümeyi hedeflemektedir.
Distribütörü olduğumuz Ningbo David ürünleri; Yoğun Bakım Küvözleri, Radyant Isıtıcılar, Transport Küvözleri ve diğer ürünler 10 yılı aşan süreden beri bir çok Devlet ve özel hastanede başarıyla kullanılmaktadır. Özellikle yenidoğan hastalarda “hipotermiyi” önleme hususunda ürünlerimizin ciddi katkılarını duymak ve görmek bize derin mutluluk vermektedir. Saygı değer yeni doğan klink görevlilerinin tavsiye ve ihtiyaçları doğrultusunda yeni ürünlerimiz geliştirilmiş ve bu husustaki araştırma ve geliştirme faaliyetlerimiz devam edecektir.

İstanbul Medikal İstanbul Medikal İstanbul Medikal İstanbul Medikal

Henüz video eklenmemiş.

40.99160908659266,29.047229290008545

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

FİRMA HAKKINDA BİR YORUM YAZIN